Make-up Workshops

Altijd al willen weten welke kleuren bij je passen? Hoe je een concealer gebruikt, je ogen het mooist laat spreken óf heb je nog steeds je favoriete foundation niet gevonden? Wij leren je graag de perfecte make-up look te creëren. Een prachtig stralende huid, sprekende oogmake-up en wenkbrauwen voor overdag en een paar “behind the scene” tips & trics waarmee jij je dagmake-up super snel omtovert tot een fantastische glamourmake-up voor ’s avonds. Wij stellen deze merken graag aan u voor.

In de 2 uur durende visagie workshop ervaar je dat jezelf professioneel opmaken niet ingewikkeld hoeft te zijn. Je leert de juiste technieken en krijgt advies welke kleuren en producten je het beste kunt gebruiken. Alle stappen worden uitgelegd en voorgedaan en daarna ga je onder begeleiding zelf aan de slag. Alle onderdelen van de visagie komen aan bod: concealer, foundation, oogschaduw, eyeliner , wenkbrauwen, shapen/highlighten en de lippen. In de workshops werken we met de gezonde minerale make-up van Jane Iredale.

Tip: Het is ook mogelijk een Make-up workshop cadeau te geven. De cadeaubon wordt feestelijk verpakt en is in te wisselen op een later te bepalen dag en tijdstip. Wie ga jij verrassen?

Kosten make-up workshop | € 39,50 per persoon
inclusief materiaal

Aantal deelnemers per persoon
4 personen

Tijdstip
woensdag- en vrijdagavond van 19:00-21:00 uur

Data
bel of mail voor de beschikbare data